2022-05-01 114 浏览
又嚟到一間打卡Cafe,之前去開赤柱已經想試呢間,但因為太多人排隊就打消咗個念頭,之後撞岩閒日嘅下午茶時間嚟開呢度,見到終於都冇咩人,當然要試吓,特別係呢度嘅牛角包❣️😋Truffle Crossiant $128賣相好精美,一塊塊簿簿既黑松露片鋪喺炒蛋上面,松露香好出,略嫌蛋味唔算濃,可能俾黑松露香蓋過咗少少,不過牛角包嘅牛油香搭救,整體嘅口感都好好味。😋Pane e Latte Eggs Benedict $138食過好多次Eggs Benedict,每次食覺得最治癒嘅部份,就係切開嘅時候睇住啲蛋汁流出嚟,今次都一樣,不過係熟咗少少,如果再流心啲就更好了。另外個鬆餅底夠淋夠軟,啱晒箍緊牙嘅我❤️

😋Truffle Crossiant $128