餐廳充滿峇里島風格裝修,以大地色為主仲有唔同乾花做擺設,室内亦提供唔少藤製吊燈同藤椅,行入去已經充滿度假風情,而我地就揀咗室外花園露天位🤣雖然夜晚較昏暗但算幾有氛圍感,而原本出面亦有好多綠色植物,有種秘密花園😎露天花園係pet-friendly🐶🐶🤌🏻Snacks Platter included 5 daily snacks有魚子鮑魚😋、雞翼、帶子、雞肉串燒同埋炸軟殼蟹,鮑魚已經拆好方便進食,配埋魚子感覺好豐富新穎😎 其他小食都不過不失🤌🏻Giant River Shrimp • Mix Cheese Pasta長臂大蝦三重芝士意粉,而意粉用咗三隻芝士🧀🧀🧀分別係Mozzarella、Parmesan 、Cheddarcheese,鹹香味十足好好食🤣大蝦燒得非常香濃,外層仲帶點焦香,肉質唔算好彈牙但勝在夠多肉😋🚩 Getaway (中環)中環擺花街43號The Workstation2樓#addifoodie #addifoodie中環#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶

🚩 Getaway (中環)
中環擺花街43號The Workstation2樓

#addifoodie #addifoodie中環
#foodie #hongkongfood #drawing #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #香港插畫 #情侶美食 #HKcouple #hongkongdraw #foodiecouple #愛情插畫 #打卡 #峇里風情🌴
2022-11-11