今日就試左哩間係大圍頗為出名既cafe,但係d野食比我想像之中係有出入,同埋哩間cafe係冇set dinner要散叫,價錢都比想像中貴。但環境係舒服,適合傾下計係唔錯既聚會地點。我朋友同我講佢地個水牛城雞翼係必點,咁我就梗係好期待啦,點知中哂伏。首先佢係炸雞翼還炸雞翼,汁還汁咁上成件事已經係錯錯地,都唔緊要可能係特色黎,但點知如果唔點汁食呢,d雞翼係一d味都冇而且仲係好似雪左好耐咁,而點左汁食呢又得個辣字。唔推薦大家食!個水牛芝士焗薯條好normal薯條加d cheese,一般啦。仲有一個燒帶子墨汁意粉,整體黎個佢個味係幾好食既,而d帶子又真係大粒既,但又係食得出佢係雪藏帶子冇乜味囉,醃下佢會好好多。我覺得好normal哩3款菜式,不過可能其他菜式味道會出眾一d,有待下次再去再試過啦。
但環境係舒服,適合傾下計係唔錯既聚會地點。

2017-06-28