2019-01-20 444 浏览
最近係網上見倒好多呢間餐廳既廣告,見呢度環境幾靚,所以預訂左tea set同朋友慶祝生日.我提早左一星期打電話去book檯,當時佢並冇提及過幾時要交檯,亦冇提及過有冇限時..我地4點鐘去到,未到5點,我地野都未食完,侍應就俾左張單我地叫我地埋單. 當時我就同佢講我地仲有個預訂左既甜品未到..然後個侍應問我預訂左咩甜品,話幫我加番單. 我當時有提醒過個侍應仲有句happy birthday..然後佢話冇問題,佢知道有呢個request..個creme brûlée 好快就整好送上黎. 我一望,真係得句 “happy birthday”!當時我有少少失望,因為我預訂既時佢有問我朋友叫咩名,話會幫我寫埋上去..不過冇所謂,有句happy birthday 已經唔錯..然後個甜品都未開始食,reception 就突然黑住面口咁就入黎話夜晚有人book左成層搞活動,叫我地走.. 當時5點13分,我問佢我地最遲要幾點走,然後佢繼續黑住面咁話5點鐘,話我地已經超左時.. 而我從來都唔知5點要交檯俾佢!無論係我預約個陣定係入座個陣,佢從來都冇提及過!咁然後我地廢事阻住人,於是快快食埋個帶唔走既crem
咁然後我地廢事阻住人,於是快快食埋個帶唔走既creme brûlée,叫侍應幫忙打包未食完既食物,我地就立刻離開.. 點知一出出面另一區,見倒其他食客仲慢慢食緊個tea set..

呢度環境係真係唔錯,但食物一般,而且服務態度惡劣!!大家要諗諗要唔要黎受氣喇!