2016-05-11
今日終於考完試拉 今日同男朋友去左遠少少既地方食野去慶祝我地辛苦左甘耐 所以決定去食好野 去左cafe到食野地方雖然吾算話好近 但行左大概6mins就到拉 都算容易揾 對於我地住系港島區既我地黎講~~入到去個環境吾錯 裝飾都幾特別 睇得出店主擺左好多心機系呢方面 而且個到都坐得好舒服 2個人去比左張大枱我地 講下我地叫左d咩野食先1.卡邦尼意粉餐意粉份量好多 可以系平時既1.5倍而且醬汁都好多 味道一流 吾會話太咸同太淡💁 配上一隻大大既蛋黃 簡直就系絕配呀!2.凱撒沙律最欣賞既系 麵包糠好夠脆!因為一向食凱撒都系只系想食個麵包糠 而加醬汁又夠多 真系值得一試呀!3.炸魚薯條冇諗過$48 既炸魚又夠大又夠厚 而且仲有2塊tim 仲有呀 炸魚同薯條吾會黑色既 證明d油系乾淨既 吾會用左好耐塊吾換 即使食緊d吾太健康既食物 都吾會太差對個身體👍👍4.黑牛第一次飲呢一類既飲品 而且出乎意料之外既系入面既雪糕竟然系名牌既雪糕Hagaz-das 仲系我最中意食既味tim!!真系好好飲呀態度一般般 冇咩特別拉 但如果有機會既我都會再去!
講下我地叫左d咩野食先
1.卡邦尼意粉餐
意粉份量好多 可以系平時既1.5倍
2.凱撒沙律
3.炸魚薯條
4.黑牛
態度一般般 冇咩特別拉 但如果有機會既我都會再去!