2022-06-03
.✿性價比指數: 🌕🌕🌕🌗🌑✿好味指數:🌕🌕🌕🌗🌑✿服務指數: 🌕🌕🌕🌑🌑✿環境指數:🌕🌕🌕🌑🌑.本身食開Waffle都係甜既,其實鹹Waffle都好正架喎😌特別係雞扒+waffle,個配搭好好味架!.呢間餐廳走懷舊風,綠調為主,但我個人對呢個環境就一般,覺得有啲凌亂,餐枱幾密,坐坐下仲突然播大聲音樂有啲嘈;我估呢間舖都可以定義為Cafe,點知8點左右去到,佢話咖啡賣晒🤣咖啡店無晒咖啡..總括係環境一般,食物都可以,經過可以食下。-✦埋單:$305 (included 10% service charge)-✧慢煮口水雞扒窩夫三文治 $109 😋雞扒煎得幾香同幾Juicy,有少少花椒味但唔濃,同埋冇乜辣味,但原來個重點係個醬度😯食落個感覺係,口水雞醬既麻辣味溝埋係啲沙律醬度咁,得好少好少辣,出奇地夾同好味🫢.✧ 慢煮口水雞扒凱撒沙律碗 $129 👌🏻.✧黑糖焙茶鮮奶 $39👌🏻茶味幾香,同重要係佢唔係好甜
✿性價比指數: 🌕🌕🌕🌗🌑
✿好味指數:🌕🌕🌕🌗🌑
✿服務指數: 🌕🌕🌕🌑🌑
✿環境指數:🌕🌕🌕🌑🌑
總括係環境一般,食物都可以,經過可以食下。
✧慢煮口水雞扒窩夫三文治 $109 😋
✧ 慢煮口水雞扒凱撒沙律碗 $129 👌🏻
✧黑糖焙茶鮮奶 $39👌🏻
茶味幾香,同重要係佢唔係好甜