2018-05-26 16 浏览
又一間好正嘅餐廳🤤超有水準!!!銅鑼灣Ember⋯之前有幾個friend 都推介過呢間餐廳,話佢哋啲燒羊扒同黑毛豬好好味!今次終於來食啦! 由於老公唔食羊,所以我哋食左黑毛豬扒真係一試難忘,肉感狗爽,多汁 !串燒拼盤,超級大份,三個人食就啱啱好,超大粒嘅北海道帶子虎蝦好鮮甜老公覺得燒三文魚最好食,我覺得黑毛豬辣肉腸最好食!!!一班朋友去食一定要試 除左main course,甜品真係好好食,心太軟雲呢拿雪糕🍦真係好好食!心太軟外脆內軟,第一啖朱古力醬已經流出來 好邪惡啊!!!言歸正傳,話晒都係一間酒吧,酒係不可缺少嘅老公試左杯西班牙啤酒,讚不絕口! 除咗食物一流!其實餐廳環境都好舒服,服務態度好好!同一班姊妹去傾心事,減下壓,真係一流!雖然今次未有live Band,不過播住音樂,落地玻璃!成餐飯食得好舒服
又一間好正嘅餐廳🤤超有水準!!!銅鑼灣
Ember⋯
由於老公唔食羊,所以我哋食左黑毛豬扒
真係一試難忘,肉感狗爽,多汁
!串燒拼盤,超級大份,三個人食就啱啱好,超大粒嘅北海道帶子
虎蝦好鮮甜
好邪惡啊!!!
言歸正傳,話晒都係一間酒吧,酒係不可缺少嘅
心太軟
心太軟