2018-10-01
見原址SuperSandwiches 改了Bricklane, 一直幫襯開尖沙咀Bricklane, 覺得還可以,所以一試,點知差天共地! 西餐價錢,但衰過快餐店的食物、服務和環境。帶位入去又要自己出去買嘢,話留返張枱比我,點知返到位有人坐左,對方又話係職員帶位!叫了招牌Benedict $83, 飲品加$18叫杯果茶完無味! Benedict嚟到竟然係咁樣2 pat 嘢就算,無配菜裝飾,而且味道唔新鮮,跟平時在尖沙咀店的不同。問個經理物體,佢勁唔耐煩,話之後返來,就咁講句:「我哋平d,無收加一,行快餐模式,係咁㗎喇!」之後佢當然係無返嚟,態度惡劣到…… 之前SuperSandwiches 都係快餐,人哋份量和presentation 都好好多, 一般cafe 都好過佢,仲要佢唔收加一都唔平囉!人手又不夠,位又迫到不得了! 嗰埋污穢碗盤就放在位旁對正食客,無晒胃口!原本可以體諒佢新開張,但員工服務惡劣,不願改善,食餐飯好似嚟比錢受氣咁,決定以後唔幫襯!
西餐價錢,但衰過快餐店的食物、服務和環境。