餐厅:大喜屋日本料理 (尖沙咀)地址:尖沙咀弥敦道74-78号文逊大厦5楼正值考试期间,除左大吃大喝之外我谂唔到有咩方法可以令我减压,所以我就决定中午去食餐好嘅,以解决我压力大嘅问题😎相信好多人都会同我一样,除咗瞓觉之外,食嘢就系一种减压嘅享受,所以我觉得中午食放题都系得嘅!出到人来人往嘅尖沙咀,成日经过尖沙咀地铁站附近嘅弥敦道都会见到大喜屋日本料理放题,今日终于如我所愿可以食到喇😋午市食仲要平啲添睇来我真系好耐无去食放题喇,原来大喜屋嘅放题依家系直接用手机落单,环保得来又唔使咁麻烦要系咁叫侍应落单话嗌野,好简单Scan个QR code,㩒几个制就搞掂👍🏾,作为环保分子之一嘅我,可以悭到咁多不必要嘅纸真系好开心添无谂过中午时份都会有咁多人嚟食放题,坐满左足足七八成嘅位。坐低左梗系即刻叫嘢食啦😋!刺身寿司卷物手卷军舰天妇罗炸物一品料理面食串烧甜品......可以拣嘅食物真系多到花多眼乱😍话明咁即系减压大餐,梗系咩都要拣啲嚟食啦!用手机点咗嘢食唔够5分钟开始送嘢食嚟,真系好快手👍🏾每样嘢食都好新鲜,热食热辣辣,脆食脆卜卜,冻食冷冰冰😆我会相信食物真系即叫即整咁,面对着咁多美食,我都忍唔住开
餐厅:大喜屋日本料理 (尖沙咀)
地址:尖沙咀弥敦道74-78号文逊大厦5楼

用手机点咗嘢食唔够5分钟开始送嘢食嚟,真系好快手👍🏾每样嘢食都好新鲜,热食热辣辣,脆食脆卜卜,冻食冷冰冰😆我会相信食物真系即叫即整咁,面对着咁多美食,我都忍唔住开始疯狂扫食喇~

芝麻鸡翼皮薄香脆,皮脂一咬就流出嚟,加埋芝麻就更加香,鸡肉非常嫩口又热,食之前要小心热呢

羊鞍🐑加上咗香草同肉桂叶,唔使点芥末都已经好够味,再加上羊本身唔系好膻,钟意食羊肉但系唔钟意膻味嘅人一定可以接受到,而且肉质丰富,煎熟嘅程度啱啱好,唔会好un好痴牙,正~

刺身亦多个超过10款,连虎虾同象拔蚌都有,加上柠檬汁之后鲜味更加突出,净系食刺身都抵番条数!

食完唔好走住!仲有Häagen-Dazs或者Mövenpick雪糕可以拣, Häagen-Dazs仲有茉莉花味同Mövenpick海盐味期间限定雪糕俾你拣,真系满载而归~

2019-05-09
等候时间
5 分钟 (堂食)
  • 海胆手卷
  • 刺身拼盘