2023-08-15
川汁蟶子王本身以為會係滿江紅嘅辣汁,點知係有小小似日本螺肉嘅酸甜汁,幾開胃👍🏼蟶子好大條🤤爽口彈牙🤩爵士湯必點‼️好足料,勁大塊花膠😍仲有兩片螺肉😋好鮮甜,湯頭有濃濃的蝦膏,仲有紅蘿蔔吊味🥕流沙黃金銀雪魚朋友最中意嘅主菜🤘🏼銀雪魚好嫩滑,份量好夠,中意出面唔厚粉,而且奶黃碎鋪滿舊魚🍳一食落去小小融化🫰🏻💗濃湯瑤柱花膠浸豆苗花膠同瑤柱碎鋪到滿滿💓✨兩個人食極都有😛連湯底都幾濃好好飲🤣豆苗火候幾好,唔會太老☘️海膽龍蝦炒飯海膽幾鮮甜🤘🏼有啲龍蝦碎肉🦞炒飯一粒粒乾身唔錯🍚蜜瓜甘露幾得意🍈好少有蜜瓜味甜品,如果有多啲口感就更好🙌🏻Bubble Colada係斑蘭味嘅Colada 呀🤩超夾Rum 酒同椰漿🫶🏼而且仲有好多泡泡,打卡一流🥥So Plum H2O係有梅子味、桂花香同埋洛神花嘅熱飲👍🏼適合女士,而且好有層次💜整體環境好華麗,超靚,staff都好留意我地需要,會考慮encore
川汁蟶子王
爵士湯
流沙黃金銀雪魚
濃湯瑤柱花膠浸豆苗
海膽龍蝦炒飯
海膽幾鮮甜🤘🏼有啲龍蝦碎肉🦞炒飯一粒粒乾身唔錯🍚
蜜瓜甘露
幾得意🍈好少有蜜瓜味甜品,如果有多啲口感就更好🙌🏻
Bubble Colada
So Plum H2O