2005-03-16 34 浏览
尋晚兩個人8點9左右來到,幾個分店開埋同一條街,閒日都咁多人,我地被安排坐小食店gor度,真有趣。蝦刺身:一碟有8隻蝦,切左好多薑絲呀、辣椒絲呀、蒜頭絲呀咁,辣得好好味,但係得8隻蝦就唔係好夠喉lor,一碟$70架!拼盆(細):炸蝦餅、雞肉串、荷包雞、蝦春卷,各3件,全部都熱辣辣,好好食;冬陰公(細):好多料、好香,辣得好刺激,當堂出哂汗,最鍾意係佢\用個爐’興’住個湯,驚凍左唔好飲;泰式炒粉:d粉好煙韌,好有咬感,有d火腿,伴d旦絲呀、花生碎呀咁,不過要趁熱食,凍左d粉黏住哂一劈,當堂唔想食;紅毛丹冰:幾多紅毛丹bor,最得意係d紅色syrup係分開上,俾你自己調味,幾細心;鹹檸七:俾罐7喜你自己慢慢斟,非常爽!今餐食得好開心,雖然唔算坐得好舒服,但食物好味,服務又唔錯,下次要班多幾個朋友來食多d。
鹹檸七:俾罐7喜你自己慢慢斟,非常爽!