2018-09-11 311 浏览
相約好姊妹去食靚靚地既下午茶,於是就上網搵下,跟住就搵到呢間啦!本身上個月已經想食,但太遲book唔到,今次早3個星期前已經book定!佢既下午茶3點先開始,不過我地都早左少少就上到去,而且去到已經可以叫野食啦!我地當然都係揀左佢既珠光寶氣下午茶set,茶就叫左薄荷茶同伯爵茶!先黎左兩杯茶先,起初以前佢會俾個壺我地,跟住見到得兩杯以為冇得加水,原來D侍應係會主動過黎幫你加水的!set黎啦,感覺好靚!而且仲好似會好飽咁,早之就唔食D野先去!每樣野食都會有2件,而且都係會飽既食物為主,例如有牛角包、軟式法包、鬆餅,呢幾樣食左已經覺得好飽!Set既份量咸甜各半,味道都唔錯!而且景色都好靚有海景!不過餐廳就真係好細,得好少枱,如果週末要去食記得book位呀!

2018-08-11