餐厅: La Serre
资讯:

2020-11-14 167 浏览
难得准时5:30收工,我同女友去左观塘海滨长廊睇日落,原来观塘海滨有间西餐厅,坐系户外既话可以一边饮酒一边睇日落🌄虽然我地坐系室内,但落地玻璃既设计令我地可以欣赏海滨既日落。亦为餐厅引入足够既自然光,环境明亮舒适。- 甜蕃薯条估唔到同普通薯条一样咁酥脆,而且保有番薯既甜味,佐酒一流。- 香辣鸡翼鸡翼好大件,香脆既外皮加上炸蒜真系爆脆!而且入面有辣椒碎,所以香辣程度不容忽视🥵- 乳猪pancake配搭几新颖,乳猪皮脆肉嫩,pancake既甜味同乳猪咸香味好夹,中间既青瓜可以解腻。- Green Tea Punch成份有绿茶、柠檬汁同姜啤,口味配搭清新,绿茶味较突出。- Murphy’s Murphy’s系我认为既黑啤之王,不服来辩😎观塘返工嘅朋友如果准时收工可以嚟La Serre happy hour,望住咁靓嘅「咸蛋黄」,所有工作压力都冇晒🥰

- 甜蕃薯条
估唔到同普通薯条一样咁酥脆,而且保有番薯既甜味,佐酒一流。
甜蕃薯条

- 香辣鸡翼
香辣鸡翼

- 乳猪pancake
乳猪pancake

- Green Tea Punch
成份有绿茶、柠檬汁同姜啤,口味配搭清新,绿茶味较突出。
Green Tea Punch

- Murphy’s
Murphy’s系我认为既黑啤之王,不服来辩😎
Murphy’s

2020-11-11