2021-05-02 343 浏览
海鲜迷报到🙋🏻‍♀️ 来来这间,有惊喜哦😍 首先来一份Crab cake 路易斯安那特色蟹饼,最爱的部分就是整个蟹饼都是蟹肉🤩唔系出面餐厅系用蟹肉同粉浆再加调味料咁样混合而成呢,蟹饼里面反而无加好多调味料,你会食到蟹肉本身纯粹既味道..不得不重点介绍佢地既招牌海鲜shake shake包了🤤 有分唔同size唔同价钱,可以自选海鲜组合,我地叫左10只虾10只蚬10只青口既组合,配搭卡姜蒜蓉汁,好在叫左呢款酱汁😜虽然店员话系有少少辣,但我接受到,而且真系香好多惹味好多!发现原来海鲜包唔止海鲜,仲会配有唔同既肉肠片、粟米同薯仔🤩 店员可以帮你shake,仲shake得好均匀!每件海鲜都入哂味🤤 好正!..另外再叫左墨汁鲜鱿鱼八爪鱼意大利饭,墨鱼汁意粉食得多,墨鱼汁risotto 都系第一次食🤪 材料好足,鱿鱼爽,很不错~..最后来多份苹果批配雪糕作结😎苹果批里面爆多苹果粒,唔会好腻,几香!点左Mojito同Mimosa,果汁梳打好fresh好解渴,啱哂食完惹味海鲜后饮😌
蟹饼
Seafood  Platter