2017-08-09
約左好耐終於約齊人,終於book 定位過來食下午茶放題。原來下午茶加28蚊就有牛排任食當然首先要叫即煎牛扒食,牛扒過左一陣來到,真係好大塊。牛扒質地唔錯,好鬆軟好味,不過個人覺得個黑椒汁比較咸,最後都食左兩塊牛扒。而家系做緊紫薯同日式韓式台式小食放題,個人好愛好紫薯,所以來到當然就要每樣都試勻曬。自己動手製作既紫薯西米撈我最鍾意,最後飲左兩杯。外面食超貴既窩夫,呢到都可以自己任整任食,真係超爽。不過第一次整系失敗左,因為唔記得預熱個爐,第二次先成功哈哈。雞蛋仔就比較容易整到,一次就成功。太多野玩,日式可麗餅同爆谷鐘未整,留翻下次來食晚餐再玩。日韓台小食款式好多,分量剛剛好。有時上菜有d慢,不過可以接受。總體來講真係好抵食,食物味道唔錯。又有得玩又有得食,鐘可以食幾個鐘,消磨一個下午。食到好飽連晚餐都唔使食。
日韓台小食款式好多,分量剛剛好。
有時上菜有d慢,不過可以接受。
自製窩夫
爆谷機