2018-08-27 119 浏览
今日同朋友去銅鑼灣行完街,去左依間一鳴燒食野朋友們覺得餐廳點菜嘅方式好特別,唔係同侍應講,佢哋會比一本簿客人自己剔。呢個方法仲好環保添,佢地話值得一讚喎!另外她們幾個細心留意餐廳的裝潢好有家的感覺,牆上面有好多畫。燈光比較暗,幾有情調,最啱同三五知己一齊傾吓計!我叫左牛舌串燒,牛舌一D都唔腥,仲好好味,每人一串,作為前菜感覺唔錯扇貝質感嫩滑,幾夠味,爆得好香。上面蒜蓉加埋佢哋嘅秘製醬汁,簡直係絕配,超級正!玉子燒擺設最特別,入面有豐富芝士,味道甘香,蛋既份量好多,一個人食真係會好飽,同串燒搭配最好食。如果去一鳴燒,唔食玉子燒簡直係浪費!超級超級大碟,下次去開銅鑼灣,可以再番去一鳴燒,真的食過返尋味!服務態度有禮,值得一讚!每樣串燒都食過返尋味,下次會試下其他食物
今日同朋友去銅鑼灣行完街,去左依間一鳴燒食野