2022-01-05
同事話呢度開左間新既Burger,聽聞仲要係2020年入圍全球最佳漢堡Top 50! 所以今日晏晝就黎左呢度試下!裝修乾淨簡潔,窗口放滿精緻既北歐風冬季擺設,再加上暖暖既陽光☀️同無敵海景,環境相當唔錯!呢度除左有用左唔同牛既部位去造既漢堡之外,仲有另外兩款漢堡選擇,唔食牛既可選有機既雞肉漢堡,同Impossible Burger。DOUBLE CHEESE BURGER 🍔 - 脹卜卜既薯仔牛奶麵包,包住4安士既手打牛肉漢堡,雙層芝士🧀,醃青瓜🥒,洋蔥🧅,生菜🥬,薯仔麵包同醃青瓜係每日新鮮製作,青瓜唔會過酸過咸,仍然保持清爽。牛肉漢堡係手打,唔係機造一咬就散嗰隻,食到佢啖啖新鮮牛肉既味道。CHEESE FRIES 🧀🍟 -記住趁熱食,溶左既芝士包住剛炸好既薯條真係好正!不過好大碟,一個人真係食唔晒!MIKE'S LEMONADE 🍸-酸酸甜甜清新感覺,除左汽水🥤,呢個係配漢堡既另一好選擇,入面仲加左幾片新鮮青瓜,感覺冇咁熱氣。