2023-04-16
玩飽見到間新開邊爐🫕 一人一鍋小火鍋🍲 一於去試下火鍋套餐有10款 雖然有預設湯底 不過都可以轉返鍾意既湯底朋友「八八掛掛」🐷(豬腩片/滑雞肉/豬頸肉/魚片頭/芋頭/響鈴)(1份)跟返豬骨湯 朋友超like 滑雞肉 話好似雞札裡面塊雞肉🤣 好嫩滑 我就「勤勤力力」🐮(和牛/肥牛/牛五花/橫隔膜/牛舌)(半份)將壽喜燒湯轉左麻辣湯 幾款牛最鍾意牛舌 香牛味之餘有啲爽口 配料好多都係10零蚊 而且有啲半份係2件 一人一件就岩岩好 就又叫多好多配料 揀左豆芽 雲吞唐生菜🥬 蟹柳 帶子 牛栢葉 鴨血 豬皮⋯ 真係揀左好多🫣其中豬皮最特別 真係原塊豬皮 處理得幾乾淨 同埋經過調味仲燒過下 食落甜甜地 新張優惠野飲有特價 普通野飲買一送一 好抵飲 一人叫左杯凍檸茶 仲可以揀茶底濃啲😆
火鍋套餐有10款 雖然有預設湯底 不過都可以轉返鍾意既湯底