2021-07-28
好耐無行過葵涌廣場,難得今日出到來,先發覺葵涌廣場原來變咗好多,少左好多賣衣服嘅鋪頭,多左好多小食,飲品店,經過幾間門口都是充滿人群,現時是晚上7點,間間都好吸引,間間都想試,選擇困難症又出現 最後選擇左呢間飲品店,比佢嘅堅果賣點吸引了,感覺上好像比其他飲品健康一點。因為本身都鍾意吃堅果,佢地裝修門面又不錯,乾淨整潔。仲有老闆應該好鍾意AL 滿滿的堅果好多選擇,唔知點揀好最後同朋友選擇左呢兩款。。牛油果堅果奶飲每一口都充滿着牛油果如果你係鍾意食牛油果嘅,一定要試吓,加上堅果嘅香,奶嘅滑,估唔到係咁夾,口感有食糊仔嘅感覺,超滿足。同呢度最出名嘅伯爵朱古力堅果奶蓋茶超滿足滿滿堅果香,如果唔想食正餐,飲一杯都可以做代餐,因為飲完一杯,真的有點飽伯爵朱古力堅果奶蓋茶可自由配搭甜度、冰量。伯爵茶上面,鋪着一層厚厚綿滑濃郁既朱古力味奶蓋。茶身清香而帶有伯爵茶味。飲之前,可以食左上面既奶蓋先亦都可以攪勻佢同茶一齊飲。飲完一杯非常之飽肚。非常滿足。星期六日,購買仲可以幫狗狗,貓貓們,很有愛希望之後都會延續落去。
先發覺葵涌廣場原來變咗好多,
因為本身都鍾意吃堅果,佢地裝修門面又不錯,乾淨整潔。
滿滿的堅果
好多選擇,唔知點揀好
最後同朋友選擇左呢兩款。。
牛油果堅果奶
同呢度最出名嘅伯爵朱古力堅果奶蓋茶
可自由配搭甜度、冰量。
伯爵茶上面,鋪着一層厚厚綿滑濃郁既朱古力味奶蓋。
茶身清香而帶有伯爵茶味。
飲之前,可以食左上面既奶蓋先
亦都可以攪勻佢同茶一齊飲。
飲完一杯非常之飽肚。
非常滿足。