2022-09-29
每次lunch hour行过九龙塘Queen's Cafe都见到超多人排队😵咁我紧系都唔执输即刻排埋一份啦😎入到去啲装修真系好旧式扒馆/饭店真系番左去以前咁🤩个人都几中意🤪叫左个西冷扒lunch set,会先上餐汤同餐包先🍞想讲呢到既餐包真系好!出!色!😍呢啲扒馆既餐包唔系咁易好食㗎!佢呢只做到口感松软唔会太实又唔会中空,沾汤食真心一流🤤🥩蒜蓉新西兰西冷牛扒 $128+15西冷可以😬 >>> 牛柳不了😵西冷厚薄适中而且牛味出啲,咬落去系有口感但唔会系靭,但牛柳佢地用既肉比较厚,啲肉靭好多中间甚至唔太咬到😣配菜不过不失,粟米甜👍🏾不过有时啲薯条摆耐咗好似会翻炸咁就会好大油亿味🥲💬其实$160一个食扒既lunch set都ok但唔好expect佢会好好食系好高级既扒,我觉得只系可以满足下你想食肉既心🤣如果lunch time经过附近又想食肉都可以既但就唔洗特登去了~Bello!希望大家中意我嘅食评啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 如果可以follow埋我就更好啦!@phoebesohungry
🥩蒜蓉新西兰西冷牛扒 $128+15