尖沙咀iSquare 有好多野食 但其實食黎食去都係個幾間 因為睇親戲都只會食UA附近既餐廳今日冇睇戲 終於有時間可以周圍行下 行下行下見到有間幾靚既日本餐廳 - 錦丼 個門口好靚 好似去左東京築地咁   入面仲靚 貼左好多日本POSTER同BANNER 好有氣氛 最鍾意類似中間小攤既形式 有係日本夜晚街邊食關東煮既感覺😂😂雖然主打食便當 但其實有好多唔同既鍋物當日涼涼地 諗都冇諗叫左鍋物 居然有鰻魚鍋鰻魚野川鍋 - 其實係鰻魚再加平時既甜醬油豆腐鍋 但鰻魚好香鰻魚味 明顯最後先放入鍋 因為鰻魚依舊有炭燒既味道其他配菜 例如 金菇 豆腐 充滿湯底既味道 👍🏼鍋物可以用優惠價追加刺身即時追加劍魚腩刺身 上碟個樣幾靚仔😬食落都唔錯 魚油味好香 又鮮👍🏼熟食有三文魚鮫 煎得岩岩好 外脆內滑 點埋蘿蔔蓉同豉油 簡簡單單的美味個鰻魚鍋太好味 忍唔住叫多客鰻魚壽司食 而個壽司連豉油都唔使點 非常好食😬鰻魚本身都好靚 又燒得好🙊朋友叫左一客芒果軟殼蟹壽司 軟殼蟹係唔錯既 可惜芒果近期唔當造🙈🙈失色左少少🙊🙊錦丼環境一流 猶如置身日本咁 食物質素都貼近 食完身心舒𣈱✌🏼️✌🏼️

個門口好靚 好似去左東京築地咁
入面仲靚 貼左好多日本POSTER同BANNER 好有氣氛