2018-03-20 46 浏览
呢間貓貓cafe已經嚟過好幾次, 但次次經過尖沙咀都忍唔住要再黎,因為呢度有鎮店之寶 貓貓。入面啲貓貓好乖,就算唔係特別鍾意貓嘅都唔使驚,佢哋唔會抓人。講到嘢食, 就緊係我每次差唔多都會必叫嘅 芝士焗油幾大傘菇,呢個係我叫嘅其中一個小食,二百幾蚊已經有三大碟嘅小食好抵食, 大傘菇仲要非常juicy, 芝士好香好煙韌,成塊菇仲大過我手掌。醬爆雞翼有六隻咁多, 仲要隻隻都好大隻, 兩個女仔其實係食唔曬, 點埋泰式辣醬就好惹味。香草牛油焗特大帆立貝, 其實淨係見到個樣都已經好興奮 ,呢個係朋友指定要叫嘅 ,佢加咗好多香草 ,配埋啲汁去食但又唔會搶咗海鮮嘅鮮味。香煎牛柳粒飯配黑椒汁 ,目測都已經見到有好多牛柳粒,又係另一個抵食之選, 黑椒味好出, 有好多汁, 但因為樣樣都好大碟,結果同我朋友都食淨好多嘢,好期待下一次再嚟。