2007-10-02 12 浏览
日期:2007年10月1日人物:J.A.M.,男友,花花我地相約黎食個Tea,未到三點已經差唔多坐晒人,行一個round睇下有咩食先.有自選Pasta材料,Pizza,Sausages(兩款),雞肶,牛扒,一d德國既沙律,唔係太岩食,無食到.其實都唔係太多野食,有d好油既toast,上面有smoked salmon, Tuna Fish 或者係Ham,又係要同人爭食,擺放食物既位置太細,又迫.甜品都唔錯,我地最欣賞個咖啡布甸,好正斗.我地坐係露台,一陣陣既大風令到我地唔知點好,d紙巾,餐巾飛起晒,仲引黎不速之嚇:大蜜蜂,oh!好在佢好快走左哩,環境幾優美,吹住海風,同心愛既朋友共餐,哈哈哈.見到白花油王子顏先生,好nice啊!
日期:2007年10月1日
人物:J.A.M.,男友,花花