最近Bagel大熱🔥 主打特色Bagel嘅隱世高質coffee shop 竟然仲有芋泥西多士‼️ 真心少見 邪惡到XXG秒衝去試🤤 🏃🏼▪️9/10▫️<< 手工芋泥西多士 >> $42 用煎炸代替油炸 減少油份~ 口感鬆化 外脆內軟 入面夾住綿滑嘅芋泥 唔算甜 重芋頭香 可按喜好淋上煉奶🤩 食落有層次感 好滿足🥰▪️8/10▫️<< 日式鰻魚滑蛋貝果漢堡 - 油浸蕃茄味 >> $76 限定口味油浸蕃茄Bagel 🥯 口感煙韌 唔會太實/乾 淡淡蕃茄香味 好開胃😋 大塊鰻魚淋上鰻魚燒汁 配滑蛋味道好夾👍🏻▪️8.5/10▫️<< 咖啡湯力 >> $38 espresso配tonic water 有氣咖啡☕️ 飲落好清新 果香味更出 湯力嘅微苦澀味帶出少少咖啡酸味 開胃醒神🥰▪️7.5/10▫️<< 抹茶牛奶(冰) >> $36 奶泡綿滑 抹茶味幾香 唔甜 唔算好濃厚😶🌿店舖不大 主要做自取 啡白色設計 配上和風輕紗 環境chill而有文青感覺📚🐽總括嚟講 手工芋泥吐司真係冇得頂💯

🐽總括嚟講 手工芋泥吐司真係冇得頂💯 Bagel選擇特別 例如紅菜頭、罌粟籽芝麻等😍 食完先知bagel鹹食都可以好正😮 餐廳理念食得健康✅ 希望盡量少甜少油 仲要☕️💛 絕對回頭‼️