2020-09-02
兩層又具空間感又歡迎寵物嘅特色風格咖啡店適合工作 傾計 睇書 舒服休閒渡過一日-🍳 Eggs your way ($95)可以自由配搭一份早餐 俾客人嘅自主性好高! 我嘅選擇係Scrambled egg ($35) + Bagel ($20) + Smoked Salmon ($20) + Hash Brown ($10) + Beech Mushroom ($10) 自己揀嘅 食多啲食少啲完全可以自己控制🤣 講返份早餐 個炒蛋嘅生熟程度同調味都啱啱好 唔會太鹹而且炒蛋質地滑溜又食到啲蛋漿 Bagel上配有cream cheese 不過比較少見係流質嘅比較稀 食落味道係正常 Bagel烘熱咗少少 令佢外皮少少脆 包身煙韌得黎唔會太乾 好鍾意呢個質地 其他配料都好多同好新鮮 薯餅炸起好脆亦唔會油淋淋唔會有油膱味 成份早餐整體都好好 非常高分!!🤤🍹 The Bomb!Espresso + Fresh Lime + Ginger Beer + Rosemary 呢款飲品好特別喔 咖啡撞薑啤兩種味道都好出 直接衝擊味覺 而青檸就係兩種強烈味道之間調解一下又加添一種新鮮 一開頭飲可能有種奇怪
適合工作 傾計 睇書 舒服休閒渡過一日
🍳 Eggs your way ($95)
🍹 The Bomb!
Espresso + Fresh Lime + Ginger Beer + Rosemary 呢款飲品好特別喔 咖啡撞薑啤兩種味道都好出 直接衝擊味覺 而青檸就係兩種強烈味道之間調解一下又加添一種新鮮 一開頭飲可能有種奇怪 但我越飲越鍾意 夏天叫杯透心涼嘅飲品舒服晒☺️
ps. hello doggo, you caught me 🐶📸