2019-04-08
新都會開左一間新餐廳, 一睇原來係outback姊妹店既漢堡包,淨係聽到outback已經好心急想去試試!!呢間快餐店好似X當當咁, 要先自己排隊買餐, 一睇到餐牌除左有好多款漢堡選擇, 仲有牛扒, 炸魚供選擇,不過一場黎到呢間漢堡店梗係試佢新野先啦~~我簡左最經典最穩陣包款, 經典美國牛肉芝士漢堡, 配菜可以簡薯條或者薯片~包真係穩陣款, 所以無咩太特別, 都好食既, 有肉汁唔乾, 但佢價錢都唔平, 叫做不過不失.反而薯片真係有驚喜, 食得出得著用靚薯仔, 新鮮有口感~同埋要特別一提, 雖然呢間快餐店會送餐俾你唔洗自己拎, 但如果你想要餐具, 調味料, 紙碗, 餐紙, 濕紙巾, 全部都需要自己拎既, 呢到又再次提醒你呢間餐廳係快餐店嚕, 哈哈 仲有汽水雖然要另外加$12, 不過係任飲既, 唔怕甜可以飲多杯~
淨係聽到outback已經好心急想去試試!!
不過一場黎到呢間漢堡店梗係試佢新野先啦~~
反而薯片真係有驚喜, 食得出得著用靚薯仔, 新鮮有口感~