今日要同大家介紹就係位於尖沙咀既拉麵來係尖沙咀行完街遠處見到好似幾特別個餐廳名就行左過去瞇就,原來係一間拉麵🍜餐廳,之後就入左食啦入到去店員好貼心,可能呢排天氣都幾熱下,佢地拎左地風扇過黎比我地開住黎吹,好貼心呀👍🏻👍🏻👍🏻極上海老吟釀拉麵🍜$104蝦🦐好新鮮,食得岀唔會係冰鮮蝦👍🏻👍🏻👍🏻唔好以為見到個湯紅卜卜就以為係辣,佢其實唔辣㗎,都幾好食嘅😋北海道牛乳忌廉湯雞叉燒拉麵🍜$98白雪雪嘅北海道牛乳忌廉湯👍🏻超濃郁😍配上雞叉燒拉麵都幾特別👍🏻一隻日本糖心蛋$17糖心蛋真係冇得頂😍秘製自家打脆炸蝦丸(四粒)$42自家製手打👍🏻👍🏻👍🏻值得一試,真係同以前食開嘅炸蝦丸唔同😋🤣蘋果梳打$25黎自日本嘅蘋果梳打 ,果汁唔會好甜👍🏻👍🏻👍🏻環境都算大,可以容納到幾多人👍🏻👍🏻同埋佢哋冇10%服務費嫁😍拉麵來 (尖沙咀)📍尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈地下8號舖我既評分(5⭐️為滿分)環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️
今日要同大家介紹就係位於尖沙咀既拉麵來

極上海老吟釀拉麵🍜$104

北海道牛乳忌廉湯雞叉燒拉麵🍜$98

一隻日本糖心蛋$17
糖心蛋真係冇得頂😍

秘製自家打脆炸蝦丸(四粒)$42

蘋果梳打$25
黎自日本嘅蘋果梳打 ,果汁唔會好甜👍🏻👍🏻👍🏻

環境都算大,可以容納到幾多人👍🏻👍🏻
同埋佢哋冇10%服務費嫁😍

拉麵來 (尖沙咀)
📍尖沙咀加拿分道25-31號國際商業信貸銀行大廈地下8號舖

我既評分(5⭐️為滿分)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️