有时钟意lunch自己食,享受自我时间,今次特登揾尼间黄色咖啡店,吸引之处系作为文具控既🐻可以边食好西饮下野又可以睇下特色文具 😍 店舖细细,铺面bar枱应该只可以容纳到4-5个客人,而出面应该可以开两张枱仔 😌客人要自己去落单,落单后会有一个木制数字摆设,等店员送上餐饮 ☕️ 今次order左特别既「自选全日早餐」同埋「紫薯鲜奶」🤤 推介/ 意见‼️✨特别赞赏男店员,殷勤有礼,而且解释清楚,亦好细心话我知有个钩仔挂袋唔洗坐得咁辛苦,另外亦观察到佢同唔少熟客仔建立左好好关系,真心要特别一赞👍🏻✨ 「自选全日早餐」最岩咩都试食既人,A+B+C+D咁样每个类别拣一至两款,🐻拣左香烤鸡翼、蒜蓉多士、凯撒沙律、蒜香杂菌、炒蛋同埋香脆薯饼😋 每款都感觉好即制好新鲜,特别推介蒜香杂菌,好香而且每粒菇都好juicy 🥰✨ 「紫薯鲜奶」一上枱闻到香喷喷紫薯味,一饮好香浓暖胃,望住出面风景又望下文具,非常配合写意😌价钱‼️$108 「自选全日早餐」$45 「紫薯鲜奶」

推介/ 意见‼️

价钱‼️
$108 「自选全日早餐」
$45 「紫薯鲜奶」