2021-11-06 394 浏览
韓國男團主題cafe EXODUS cafe 朋友帶我嚟呢間位於荔枝角以韓國男團為主題嘅cafe☺️☺️ 印象中,香港真係冇乜呢個主題嘅cafe, 真係幾特別☺️ cafe 係香工,所以環境好大,非常舒適,店主仲好有心思咁放咗好多裝飾品,令到食客可以周圍打下卡😉 餐廳食物種類好多元化,提供西、韓、台、日fusion 菜式,性價比好高,有選擇困難症嘅真係要俾多啲時間慢慢揀😆🌟台式蒜香炒香腸 $58 台式香腸我真係好中意食,呢個係放咗超多炸蒜,香腸偏甜,配上脆卜卜嘅炸蒜真係好香😋🌟日式七味雞翼 $48 雞翼燒到皮脆肉juicy, 仲好夠熱,用七味粉調味,係幾好食,不過如果可以調味再豐富啲應該仲正😆🌟韓式炒粉絲 $68 呢個炒粉絲幾推介大家試吓,粉絲好煙韌,配料好足,最中意佢勁多蛋絲😆 味道甜甜地,好好味😋🌟焦糖雪糕窩夫 $58 呢個係雲呢拿雪糕配焦糖醬,仲有好多焦糖脆脆,呢個配搭好難唔好食嘅,係邪惡咗啲囉😆 🌟牛油果奶昔 $52 好開心佢可以俾我request 少甜啊👏👏 牛油果🥑奶昔好香濃,推薦大家試😋🌟薄荷朱古力 $46 又係request 咗少甜👏👏 薄荷味都夠出,如果朱古力再濃啲就per
韓國男團主題cafe EXODUS cafe

🌟台式蒜香炒香腸 $58

🌟日式七味雞翼 $48

🌟韓式炒粉絲 $68

🌟焦糖雪糕窩夫 $58

🌟牛油果奶昔 $52

🌟薄荷朱古力 $46
又係request 咗少甜👏👏 薄荷味都夠出,如果朱古力再濃啲就perfect 啦😆

2021-11-05