之前小编食过同集团既Flames觉得几好食🤤,所以见过开黎呢边就试下呢间~ Mano 喺意文🇮🇹既意思系手,表示呢到主打既都系手工意粉🍝同薄饼🍕,每样野都几有诚意同高质~ 而装修有啲复古,古典高雅,而出面就有modern既bar枱位,仲有一块粉红色又放满酒樽🍾既墙🧱都几有feel同格调🤩(5 😍 系满分,🤩系半分)Banana Nutella Pizza - $78 (好味指数:😍😍😍😍🤩)呢到有好多款pizza🍕,但因为第一次见有甜既所以就叫黎试下😜 感觉几特别,班戟🥞上枱既时候都仲系热辣辣🔥咁,外围既边边香脆,里面比较湿润,烟烟韧韧,又带有面粉香、蛋香🥚同奶香🥛,配埋软绵烟韧又半溶既棉花糖🍡、香甜既香蕉🍌、酸酸地开胃既红莓🍓、醇厚幼滑既榛子酱🌰同香浓既黑朱古力酱🍫,甜度啱啱好又好满足😌Braised Oxtail - $238 (好味指数:😍😍😍😍🤩)有超多牛尾肉,脂肪少,炆到好软腍嫩滑几juicy,食落牛味🐮浓郁入味,啲筋位都好腍同有几多骨胶原,入口即融,而个番茄红酒汁🍅🍷甜甜地几惹味,亦都突出到牛🐮既肉味~ 旁边仲有落左牛油🧈烧既蔬菜,包括红萝卜🥕、西兰花🥦同粟米🌽,全部几爽脆

(5 😍 系满分,🤩系半分)
Banana Nutella Pizza

Braised Oxtail

有超多牛尾肉,脂肪少,炆到好软腍嫩滑几juicy,食落牛味🐮浓郁入味,啲筋位都好腍同有几多骨胶原,入口即融,而个番茄红酒汁🍅🍷甜甜地几惹味,亦都突出到牛🐮既肉味~ 旁边仲有落左牛油🧈烧既蔬菜,包括红萝卜🥕、西兰花🥦同粟米🌽,全部几爽脆香口,仲有外脆内软既薯仔🥔,够晒丰富~
Lasagne

Lasagne - $128 (好味指数:😍😍😍😍)
呢个系经典既意大利🇮🇹肉酱🐮千层面🍝🤩 一共有三层面,口感唔错~ 唔会好腍或者好粉,反而带啲烟韧😜 每一层既肉酱🐮同芝士🧀️都好平均,有几多香口既肉碎🐮,有茄酱🥫既酸酸甜甜,而芝士🧀️ 就用左Parmesan 同 Mozzarella Cheese🧀️,有咸香同拉丝既效果,口感几creamy🤤 唔会觉得漏都几好食😋

好味指数:😍😍😍😍🤩
推介指数:😍😍😍😍🤩