2022-09-25 196 浏览
太子串燒店隱町成日好多人,有時想即興食都無位,而土瓜灣新店比太子店更寬敞,樓底更高!坐得都幾舒服,住附近既我表示很高興。山葵八爪魚,冰冰涼涼幾透心涼!質感柔軟,wasabi香味滲出幾香,質感一流又令胃口大增。雞皮燒到香脆,火喉控制得幾好!微微焦香更有燒香感覺。免治雞肉棒, 所有雞都係用日本德島縣阿波尾雞,燒到 keep到 juicy感,再配上蛋汁真係無敵!又夠香又惹味!燒馬友,魚表層脆卜卜,魚肉綿滑又唔腥! 配上酸汁蘿蔔蓉, 中和熱氣感覺,燒響螺, 煙煙靭靭既質感帶著海鮮咸香!比較少地方食到,感覺唔錯性價比高。蒜香牛肉蔥卷,火喉十足好香又惹味,內層既蒜,惹味道突出,中和肉既膩!牛肉都幾嫩。整體幾爽口!

雞皮燒到香脆,火喉控制得幾好!微微焦香更有燒香感覺。