2022-03-29
❤️身邊已經🈶️好多朋友仔去過「中環街市」喇😅而呢個新景點🆕我呢個大鄉里真係第一次去潮聖😅「中環街市」地理位置實在太方便喇👍呢個香港嘅三級歷史建築物🏢原來裡面仲🈶️好多多元化嘅食肆同埋生活概念店❤完完全全可以增加中環嘅日與夜色彩🍜🍱🧁🍩絕對係Happy Hour同週末拍拖新地標呢❤️🥪今次我就揀咗呢間好🈶️創意嘅「HAND3BAG」輕食做晚餐外賣🥡佢哋個外賣袋真係好潮好型😍真係成個手袋咁骨子👜呢間專做鐵板三文治輕食舖頭🥪佢哋啲人三文治賣相都好igable同埋又好食😋而且三文治裡面仲有好多蔬菜🥬感覺非常之健康呢👍🥪蝦兵蟹將鐵板三文治 $65:呢份超惹味🥰因為🈶️我好鍾意食嘅軟殼蟹同埋小龍蝦🦞沙律😍佢哋將啲炸物撈埋沙津一齊做三文治🥪口感豐富仲一啲都唔油膩添👍👍呢個必食呀😋🥪歐陸監獄鐵板三文治 $54:呢份三文治🥪聽過名真係唔係好明🤨唔通真係根據歐陸監獄啲餐單整嘅🤭呢份三文治嘅材料就好特別架😍裡面🈶️芝士通心粉好盞鬼😛仲🈶️蕃茄肉丸、炸薯餅、沙律同埋荷包蛋添👍好好食呀👍👍芝士龍蝦🦞汁通心粉 $110:呢個芝士龍蝦🦞汁通心粉真係又邪惡又滋味👍仲🈶️粒粒彈牙嘅龍蝦肉🦞份量適中❤️呢個跟埋餐仲跟埋薯條🍟同飲品☕️我今次
芝士龍蝦🦞汁通心粉 $110:呢個芝士龍蝦🦞汁通心粉真係又邪惡又滋味👍仲🈶️粒粒彈牙嘅龍蝦肉🦞份量適中❤️呢個跟埋餐仲跟埋薯條🍟同飲品☕️我今次跟左杯🔥蜜桃🍑薑茶😋唔錯呢👍
🚩HAND3AG
📍中環皇后大道中93號中環街市2樓242C號舖