撞正好朋友生日,就約埋去食餐好嘅,我地揀咗位於尖東嘅日本燒肉店和牛燒肉。純。之前試過係呢度食午市套餐,質素都唔錯,今次嚟試晚市,價格當然會高一啲,繼續睇就知質素係點喇!先嚟主打二人前特選鳥取和牛厚切西冷豪華燒肉套餐,有前菜拼盤同沙津,另外就有特撰鳥取和牛厚切西冷,日本產黑毛和牛(特選牛排肉,特選和牛紅肉),日本產豬腩肉,牛舌。厚切嘅鳥取和牛口感極之豐富,雪花分怖都好平均,又睇得又食得。牛舌都非常值得一提,一啖咬落去啲肉汁出曬嚟。散嗌咗日式和牛炒飯,聞落好香牛味,味道唔算出色,勝在有果腹感。仲有"二十世紀梨"做最後點綴,口感清爽,帶一絲絲清甜,一洗食燒肉後嘅油膩感,總括嚟講,食物同價錢成正比,環境都幾寬敞,服務態度友善,值得一試。