2022-09-28
5-COURSE DINNER SET / PERSON ($ 498)1️⃣STARTER: 黑毛豬火腿及辣肉腸火腿(各20克)黑毛豬火腿厚薄適中,而且唔會太咸~夾住辣肉腸同酸種面包食並沾上配新鮮橄欖汁,酸酸甜甜相當開胃2️⃣TOAST: 黑松露白毛豬火腿多士夾住白毛豬火腿食完全唔會覺得油膩既感覺,反而有好香既火腿味,而且成個多士嘅元素係融為一體絕對唔鬆散。3️⃣TAPS: 帶子刺身配西柚柚子醋帶子刺身完全無雪藏既味道,配上西柚柚子醋,三文魚籽同埋醃蘿蔔~蘿蔔嘅酸味,三文魚籽嘅咸香同刺身既鮮甜味道完美融合,帶來味覺上的刺激4️⃣MAINS: 鱈魚西京燒配萵荀沙律鱈魚本身魚肉又鮮甜又嫩滑,鱈魚魚皮燒完之後勁香口,啲醬味入哂味,啲油脂一咬就出哂味,一定要連皮一齊食,同時配上大啡菇同萵荀沙律,大啡菇又大舊又Juicy ,萵荀沙律好爽口恰好可以中和油膩感。5️⃣是日甜品肉桂條配朱古力醬,肉桂條煎完之後相當軟熟,並且有勁多朱古力醬。
1️⃣STARTER: 黑毛豬火腿及辣肉腸火腿(各20克)
黑毛豬火腿厚薄適中,而且唔會太咸~夾住辣肉腸同酸種面包食
並沾上配新鮮橄欖汁,酸酸甜甜相當開胃
2️⃣TOAST: 黑松露白毛豬火腿多士
3️⃣TAPS: 帶子刺身配西柚柚子醋