以前都嚟過Element 呢間天天海南雞飯,食過之後,覺得d野食好好味,一直都想搵時間再嚟食。🥰🥰🥰今次同朋友見有時間,就專誠搭地鐵過嚟食晚飯,發覺食物水準依然高,一樣咁美味。而且,今次仲發現左好多新款嘅菜式,以前都無㗎。呢d菜式仲要都得到米芝蓮獎添💗💗💗。我地兩個人見到個餐牌,樣樣都想試吓。首先,叫左黑磨鼓汁牛筋牛腩,牛腩煮得入味,而且唔會太硬咬唔開。💗黑椒鵝肝醬花膠,呢個組合認真新鮮。花膠同鵝肝醬,好少聽到會放埋一齊。好似中西合璧咁,但又估唔到,都可以夾到。味道都唔錯嫁。😋黑松露墨魚蝦多士。黑松露好香,又濃味。蝦多士又炸得鬆脆。充滿懷舊情懷。斑蘭汁椰香鱈魚,鱈魚粒炸得香脆,再掂上椰汁,甜味中和油膩感,又係一個新鮮嘅配搭。👍最後,當然要提到雞油飯,超級正。雞油香噴噴。喺我嘅至愛。😍😍😍有時間,一定再嚟幫襯。

我地兩個人見到個餐牌,樣樣都想試吓。

有時間,一定再嚟幫襯。