2006-11-02 36 浏览
為慶祝契女生日,特別帶佢出來見識下,嘻嘻!東亞咭與這集團合作,搞個特價優惠,有個$250特價套餐好抵,可借無牛肋骨,但又唔可以改,決定散叫,散叫都有88折,不過老公叫枝真露就無得折。先奉送一碟前菜併盤,銀魚仔最好食,又甜又脆;而泡菜味道比一般辣,仲好鹹tim。炒粉絲-味道正宗,麻油味好夠香。炆牛肋骨栗子煲-無論栗子、牛肋骨、蘿蔔及冬菇都唔夠入味,好失望。海鮮泡菜石頭飯-所謂海鮮就只得四隻蝦及零零碎碎的八瓜魚,但勝在有泡菜,所以味道都算香,可借D飯稍腍、飯蕉又少。泡菜卷-一客有八、九件,非常之多,與前菜的泡菜一樣好鹹。韓式班-即係一般的韓式煎餅,這碟不錯,食落唔會好多粉,煎得又脆又香。服務方面唔錯,好主動,而且本想叫個刺身泡菜包,但侍應姐姐話份量好大,驚我o地食唔晒,勸我o地改食其他。最後本來想食甜品,記得以前食過有韓國雪榚的,但佢o地話是日甜品買晒,但係當時還未夠8點。
為慶祝契女生日,特別帶佢出來見識下,嘻嘻!
炒粉絲-味道正宗,麻油味好夠香。
泡菜卷-一客有八、九件,非常之多,與前菜的泡菜一樣好鹹。