2023-02-18 65 浏览
✏️ 四重奏套餐內有  蔥焼牛胸花 350G  汁燒肩胛片   味噌豬五花  柚子胡椒雞腿肉 (全已配搭醬汁)牛繁蛋拌飯 泡菜 麵豉湯特別要推介柚子胡椒雞腿肉💯‼️超級美味,口感超滑嫩配上柚子嘅清香非常之特別清新,燒好可以先嘗試不用點任何醬汁已經好好味了!必點之選!簡單一句就係未試過一個燒雞係會比燒牛更加惹味同追住食,唯一小小嘅問題就係因為🔪法比較厚切要有少許技巧,以免雞皮燒焦而內裏唔夠熟。💯‼️‼️‼️我會將葱燒牛胸花喺呢個套餐內排第二,日本人調教嘅醬汁配上牛肉非常完美,兩邊各燒1,2分鐘,已經可以上碟,可以滿足非常肚餓嘅你💯‼️✏️ 牛繁套餐內有  牛胸花 250G  特選肩胛片  薄切牛舌 (全已有秘製燒汁)午繁蛋拌飯 漬物 麵豉湯特別要推介薄切牛舌💯‼️ 薄切牛舌爽滑而清脆,油而不膩。 一啖一塊嘅薄切牛舌配上秘製醬,將蔥同肉嘅口感提升到另一個層次。必點之選!呢個套餐係朋友揀選的,有兩個gram可以選擇,由於太肚餓,所以揀選左250 G , 一嚟已經係兩份,必定能夠大滿足‼️今日同左閨蜜去咗少女時代嘅旺角中心行吓再去到朗豪坊附近搵好嘢食,想滿足一下食燒肉嘅快感,呢間非常好推介,而且我哋都覺得設有一
✏️ 四重奏套餐
內有  蔥焼牛胸花 350G
  汁燒肩胛片
  味噌豬五花
  柚子胡椒雞腿肉 (全已配搭醬汁)
牛繁蛋拌飯 泡菜 麵豉湯

✏️ 牛繁套餐
內有  牛胸花 250G
  特選肩胛片
  薄切牛舌 (全已有秘製燒汁)
午繁蛋拌飯 漬物 麵豉湯

今日同左閨蜜去咗少女時代嘅旺角中心行吓再去到朗豪坊附近搵好嘢食,想滿足一下食燒肉嘅快感,呢間非常好推介,而且我哋都覺得設有一人燒肉自己一個嚟食都唔會覺得尷尬,呢間必定回頭!

舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6

<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考

#燒肉 #旺角美食 #燒肉套餐 #和牛
#牛繁一人燒肉 #日式燒肉 #lunchset