2009-04-07
擒晚老公同我去左萬豪慶祝生日,仲要有$500餐飲券,所以真係非常底!!!對上一次食已經係6年前,印象非常好,所以去之前已經好期待。對於環境,本人就覺得太暗,因為又唔係有情調個種,所以基上環境只屬一般。食物方面種類唔算多,但海鮮絕對值得一讚!生豪冇令人失望,唔係最新鮮個種,但Buffet黎講算係新鮮。蟹蚶、凍蟹、青口、魚生完全冇問題,壽司略嫌款色小左D。熱盤方面,有養顏既花膠,簡值值回票價。燒牛肉Standard,冇乜特別好或差。食到甜品已經好飽,所以基本上淨係食左雪糕,雪糕冇估錯應該係Hagendas,所以Li餐Buffet係物超所值!如果相比九龍香格XX,我一定推介萬豪,絕對係唔會失望。上個月食左九龍香格XX,我只有兩個字,就係"失望"!