2017-01-09 330 浏览
今日同朋友係旺角行街,行完想食放題,就選擇左依間食。我地7點入座,吾洗等位,好好彩!我地一坐低,就開始叫好多野食,基本上好多你想食嘅都有,上面嘅係部分刺身嘅選擇,仲有好多其他野食刺身當然係必叫,我地叫左三文魚、鮑片、帶子、油甘魚等等三文魚好鮮,油脂分得好好,而我最鐘意帶子,好fresh出面有一推小食可以選擇,葡撻雖然吾係好熱,但真係超級好食餃子嘅料好足,塊皮又吾會好厚,脆卜卜焗帆立貝芝士味好濃,第一啖就覺得好好味道,食完忍吾住再夾,好值得一試炸蠔及炸芝士及芝麻雞翼。芝麻雞翼熱辣辣,一咬落去,d汁咇哂出黎,味道好香炸芝士有d漏,但食一兩舊就可以。而我吾食蠔,所以就吾太知味道牛肉煱。湯有少少咸,牛肉好食,吾會好硬,豆腐好嫩滑,如果可以配一碗飯,就更加適合牛柳粒同牛舌。牛柳粒係唯一我地叫左三次嘅野食,可想而知係幾好食味道吾會太咸,但係有令你覺得已經好好,而且好嫩滑牛舌嘅味道都好香,好可口,配上少量的鹽更加好食仲有好多食物叫左都好好食,但我覺得依幾款係最好味道嘅。總括,我覺得食物味道味道非常好,尤其係牛的食物而且,有好多6人卡位,好適合一班朋友一起食,環境好舒服會約埋其他朋友,下次再食過
刺身當然係必叫,我地叫左三文魚、鮑片、帶子、油甘魚等等
三文魚好鮮,油脂分得好好,而我最鐘意帶子,好fresh
出面有一推小食可以選擇,葡撻雖然吾係好熱,但真係超級好食
餃子嘅料好足,塊皮又吾會好厚,脆卜卜
味道吾會太咸,但係有令你覺得已經好好,而且好嫩滑
牛舌嘅味道都好香,好可口,配上少量的鹽更加好食

而且,有好多6人卡位,好適合一班朋友一起食,環境好舒服

會約埋其他朋友,下次再食過

2017-01-09