2023-05-03
朋友約食飯,介紹食B-mix,開頭仲諗緊山長水遠入元朗,究竟有咩咁特別,結果食完後超出我預期。地下冇特別招牌,但抬頭一望邊見到B-Mix。沿樓梯上一層就搵到。店員帶位入去,先發現個場其實都好大,冷氣又夠凍。我本身個人怕熱,如果食燒烤,個場唔夠冷氣,我真係寧願唔食。呢個場冷氣好夠,一路食唔會一路出晒汗,抵讚而裝修亦都有特色,影相打卡一流。除咗燒肉外,店內仲有海苔米飯&三文魚子溫泉蛋烏冬,岩哂我兩個小朋友👦🏻👧🏻亞女鍾意食烏冬,亞仔鍾意食飯,佢哋一見啲嘢食到咗,就好快清晒朋友叫咗啲套餐,有豬,有牛,有雞,又有海鮮,乜都有啲,真係好豐富!張枱夠大,又坐得闊落。燒烤時,唔會太近個爐,我都放心俾亞女去自己燒嘢食。最正係有燒菠蘿食完後,大家都好滿足咁離開後記,話說小朋友食完飯,唔小心留低咗電話喺B-mix。店員好好人,幫手保管之餘,仲替電話充電。多謝晒🙏🏻
最正係有燒菠蘿
食完後,大家都好滿足咁離開