2022-12-06 35 浏览
朋友食過呢間嘅〈黑樺牧場和牛火鍋放題〉🍲覺得好正,話要帶我嚟試吓,睇吓點解講到有讚冇彈。🫣一坐低店員就會比個〈黑樺牧場精選層架〉🚦,和牛、豚肉、手打丸各一碟,賣相味道都值得一讚。好彩我哋有book位,因為2人同行並提前2日訂座就會有〈北海道大元貝牡蠣海鮮拼盤〉🐚🦪🦐,款款海鮮都好新鮮,仲會用酒贊過,所以食起嚟特別鮮味。喺咁多款湯底入面,我就揀咗〈花雕日本薩摩雞藥膳鍋〉🐣🍲,本身雞件份量都好多,食睇嚟好滑。之後店員就會一次過將8款A5和牛各上一碟,咁就可以一次過試晒唔同質感嘅和牛,包括有:🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮和牛特上霜降小排**和牛牛小排和牛上肩胛肉**和牛肩胛梅花和牛牛前胸和牛玉子後腰肉和牛牛頸脊和牛千本筋(** - 特別推介)可以食到咁多款唔同部位嘅和牛真係好難得,性價比十分高,而且牛肉質素好高,真係值回票價。值得一題嘅係,餐廳仲可以提供日本雞蛋🥚,咁樣淥完牛肉之後可以沾一沾蛋漿食,入口極嫩滑。餐廳仲提供好多特別同新鮮嘅食材,喺出邊餐廳好少見,都非常值得一試,包括有:爽脆牛胸爽🐮🫁手打金鑽太極墨滑 蝦滑 雞滑🦑🦐🐥現炸紫菜響鈴🥠而熟食方面我就比較推介〈火灸芝士拉絲蝦餅Pizza 〉🧀🦐🍕

🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮
和牛牛前胸
和牛玉子後腰肉
和牛牛頸脊
和牛千本筋
(** - 特別推介)

爽脆牛胸爽🐮🫁
手打金鑽太極墨滑 蝦滑 雞滑🦑🦐🐥
現炸紫菜響鈴🥠

而熟食方面我就比較推介〈火灸芝士拉絲蝦餅Pizza 〉🧀🦐🍕同埋〈原味和牛餃子🥟〉,唔單止款式特別,味道都非常出色!