2018-05-04 118 浏览
香港地飲食界競爭劇烈,能夠在其中分一杯羹,絕對唔容易,香港人對飲食要求高就全宇宙人都知又要價錢公道又要食物質素高試問一下,如果唔係掂當,最多俾你試一次,下次你都唔會再幫襯我介紹呢間「八鍋堂」,絕對唔係「平」咁簡單,首先佢座落係旺角黃金地段「兆萬中心」三樓交通極之方便我講嘅就係呢個最強火鍋+日式放題組合,佢係分時段由178-198元,就可以享用中式火鍋+日式放題任飲任食,又打邊爐,又放題,真係未開始先興奮Are you ready ? Go Go Go 四格湯底,好有心思,值得一讚,湯底預先凝固成一隻啤啤熊🐻,睇到都開心,見微知著,等我即刻同佢沖下涼先我哋揀咗,重慶麻辣、芫西皮蛋、冬瓜排骨及番茄濃湯冇花冇假,特選美國靚肥牛,加上美國牛小排,冇得輸,脂肪分布平均,有圖有真相,啱晒我呢個牛魔王咁大塊靚肥牛,首先試下個麻辣湯先刺身,肥美、新鮮,絕不欺場,你入單要幾多,佢就比足你多,服務好好,成晚都冇漏過單連壽司都好高質素,一啖一口,正我特別鍾意呢個薯𢇁蝦,脆卜卜的薯絲包著蝦肉,入囗好過癮,必試多款串燒任選,燒秋葵,你試過未,你係估唔到咁好味我哋仲order左好多海鮮火鍋配料,包羅萬有,全部都好
又要價錢公道又要食物質素高
試問一下,如果唔係掂當,最多俾你試一次,下次你都唔會再幫襯

交通極之方便

Are you ready ? Go Go Go
四格湯底

我哋揀咗,重慶麻辣、芫西皮蛋、冬瓜排骨及番茄濃湯
特選美國肥牛、美國牛小排

咁大塊靚肥牛,首先試下個麻辣湯先
刺身

壽司

壽司都好高質素,一啖一口,正
薯𢇁蝦

串燒

多款串燒任選,燒秋葵,你試過未,你係估唔到咁好味

我哋仲order左好多海鮮火鍋配料,包羅萬有,全部都好新鮮

自助區選擇多籮籮,梗有幾款啱你心水

甜品都好多選擇,特別係呢個泡芙,我就最鍾意
仲有好多雪糕,汽水果汁任飲,大大滿足,晚飯時段座無虛席,建議最好預先訂枱穩陣啲

總括來講, $200又火鍋又日式放題,服務又OK,全靠薄利多銷策略

益哂我地呢班大胃王、牛魔王
四格湯底
特選美國肥牛、美國牛小排