2021-02-06
之前想食牛大人好耐啦 今日終於嚟到尖沙咀嘅分店 食lunch 試吓佢極上和牛吃到飽嘅餐 $208有90分鐘時間 其實打邊爐來講都有啲趕 佢佢有蔬菜區 飲品區 同配料區自助拎野食 其他肉嘅就用QR code落單 好方便叫咗個鴛鴦湯底 店員推介牛大人紅燒牛骨鍋 仲有阿嬤養生濃湯鍋 一個濃味一個淡味 +$50 就可以試晒 個牛骨湯底真係好正 唔洗點醬料食都好好味 平時打邊爐都係飲汽水多 今次試下佢嘅招牌白桃烏龍同洛神花茶 淡淡地茶味 如果每樽細d就好啦 可以試多幾款味最貴呢個餐獨有嘅澳洲和牛M5牛肩卷 蟹子墨汁漿 干貝鮮魚漿 一份牛有兩塊所以都起碼食咗成10份 每塊都好薄 不過真係好有牛味唔錯 除咗澳洲和牛之外 安格斯特選牛版鍵都好食除咗打邊爐都要試埋佢啲台式小食 一份好少一啖食晒 啱晒我呢啲想試吓味嘅人最後食埋杯雪糕就好滿足啦 不過佢得一隻豆腐味 如果有多啲味揀就好啦除咗吃到飽之外仲有一人鍋套餐 下次再嚟嘅話可以試吓
佢
最貴呢個餐獨有嘅澳洲和牛M5牛肩卷 蟹子墨汁漿 干貝鮮魚漿