2022-02-28
🤑 海寶丼 $158 🤑 Dirty $38 ———————————————好耐冇分享日本野食 今次係牛頭角嘅高質軟殼蟹飯❤️呢排返工成日搵唔同好西食當日同事帶左我食呢間日本野😊🌟 海寶丼 $158 🌟睇完成個menu 二話不說決左試海寶丼❤️海寶丼即係 軟殼蟹+蟹肉+蟹膏+飛魚子 飯🤩軟殼蟹全隻 超驚喜!😍 炸粉唔會太厚 內裏鮮甜多汁😋蟹肉加蟹膏 撈埋飯一齊食 天衣無縫嘅配搭 加埋紫菜 脆脆地 又為個飯加添層次😚🌟 Dirty $38 🌟一杯中規中矩嘅dirty奶味唔係好重 唔好太濟依然唔錯🥰注意返❣️舖頭比較細 可能要預留時間等位當日平日lunch hour去到 舖頭唔夠位我地坐喺出面bar枱 後面好多人行嚟行去😂———————————————評分🔖 (5⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️回購?會✅———————————————🚶🏻♀️ #youngcfood_hongkong🚶🏻♀️ #youngcfood_ngautaukok🕵🏻♀️ #youngcfood_japanese———————————————📍break📍觀塘海濱道77號海濱匯1
🤑 Dirty $38
注意返❣️舖頭比較細 可能要預留時間等位
當日平日lunch hour去到 舖頭唔夠位
我地坐喺出面bar枱 後面好多人行嚟行去😂
———————————————
評分🔖 (5⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🕵🏻♀️ #youngcfood_japanese
📍break
📍觀塘海濱道77號海濱匯1樓13-14號舖
👣 港鐵牛頭角站 B6 出口, 步行約13分鐘
#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #diningcityhk #foodstagram #bestfoodhongkong #bestfoodfeed #foodphotography #topcitybiteshk #openricehk #吃貨 #支持小店 #香港美食 #hkcouple #hk #852 #hkiger #香港人 #香港 #相機食先 #hkfood #hkfoodstagram #食好西 #吃貨人生