2018-12-30 773 浏览
經過人沙田山人海 又唔知食咩好 醒起一田有food court 就腳諗住去搵食!落到去選擇很多 男朋友話想食丼飯 咁我地就決定試下八兆屋food court咁細 開頭見出面full曬 得返企位 後尾再行下發現原來佢收埋左啲位係入面 好彩有得坐住食✌🏻不話位都係得好少 所以都係要等 同埋位置有點窄佢既份量都算大 每個丼飯餐都仲有一個迷你烏冬 我地叫左串燒丼飯同埋燒牛舌丼串燒丼飯有燒雞、大蔥、雞翼同鵪鶉蛋雞有點鞋口 無乜特別~ 反而個燒大蔥好好味 會燒到好juicy 讚!仲有條類似豬肉棒棒既野 都係好鞋 而且味道一般燒牛舌丼反而唔錯 牛舌唔會好鞋口 而且佢個飯面有海量既紫菜 配埋佢既燒汁 很不錯🤙🏻最後我極想讚佢既烏冬 真係好好味 唔會太林 而且個湯清得黎好有惹味!!我連湯都飲埋 不得了🤤🤤🤤
落到去選擇很多 男朋友話想食丼飯 咁我地就決定試下八兆屋

串燒丼飯有燒雞、大蔥、雞翼同鵪鶉蛋