2021-04-20
起碼有三年無食過燒肉,無端端癮起,咁啱見到廣告好似幾吸引嘅燒肉放題,就去到好方便嘅旺角創興廣場擦返餐。海鮮拼盤,安格斯拼盤,刺身拼盤各一份加燒肉任食2小時都只係$328. 無限添食嘅牛有極上牛肋肉, 一口牛,牛脊肉,香草牛肋條,牛舌,牛胸腹,任食牛嘅餐廳嚟講,依間算係多種類(部位選). 我哋最鍾意係牛肋肉,佢出嘅通常較瘦,食多幾片都無咁驚肥,有一次嚟嘅係脂肪比例平均嘅,嗰次係最正! 而你係比平時食嗰啲高脂肪所以十分香口, 食落有啲爽, 朋友勁鍾意點咗幾轉. 鍾意有少少嘅可以選擇牛胸腹會有多少少脂肪,燒起來比較香。唔明我仲有點咗芝士波波腸, 日式甜蛋,甜甜地,有啲暖和,個邊有點脆口,推介大家點嚟食。除咗自己用qr code點嘅食物之外,出面都有好多嘢食,例如丸精,蔬菜,香腸,餃子等等,仲有凍蝦, 日本前菜沙律,泡菜等等,飲品有常見嘅汽水,紙包飲品等等,仲有幾款佢哋自己家制嘅飲品,例如玄米無糖茶,冷泡水蜜桃無糖烏龍茶,無糖紅茶等等,食完燒肉飲啲無糖茶會消滯一點再食過!最後當然要食甜品!除左有不同選擇嘅蛋糕仔,仲有山水豆腐花,仲有movenpick 雪糕食,大家記得留下肚食吖!