2019-11-06 943 浏览
一入门口,首先要拣汤底&唔同价钱既肉,店员推介特上牛肉会瘦d, 咁我地就拣左佢汤底就拣左秋蚝汤底+寿喜烧汤底我地最初食佢d 牛肉呀,丸呀,汤底都觉得正正常常既,食到第二轮再叫既牛肉就出事喇!食食下觉得个汤底好臭,d 野食渌完出黎劲臭,好似有阵臭胶味定天拿水味,咁就问左侍应帮我地换左个新汤底换完新汤底之后,谂住应该冇事啦,咁就谂住继续食d 牛,点知一渌,又系个阵臭味,先知道系d 牛出事,侍应话可能d 牛有瘀血,所以有d 味,然后帮我地换左d 牛肉之后就比左d 望落靓仔d 既牛肉,好可惜,都仲系有少少个阵味超失望!食呢d 连锁牛肉边炉,试过最差都只系d 肉冇肉味姐。冇谂过d 肉会有天拿水味,真系难食到痴线。呢间野绝不推荐!

汤底就拣左秋蚝汤底+寿喜烧汤底

2019-11-05