2023-03-15 199 浏览
是日餐单:⭐️美国特选牛肩胛⭐️优质豚肉⭐️日式炸物⭐️单骨鸡翼美国特选牛肩胛牛肩胛好靓,肉质好好,比较结实,好有口感,而且好浓牛味,钟意食牛嘅朋友啱晒!优质豚肉同样质素好好嘅猪肉,完全冇猪骚味,而系有猪肉既淡淡香味,唔会好鞋口,碌几分钟就食得,好新鲜日式炸物🧡唔同款式嘅炸物都有,炸丸𠮶啲都已经好好味,仲有虾春卷依啲,超香口超惹味,虾多士比起茶餐厅食更加出色,炸到脆晒嘅多士上面放软林林嘅虾胶,超好味!各款口味单骨鸡翼6款鸡翼🐤呢个系我最惊喜!!!最推介嘅!!!估唔到有咁多只味嘅鸡翼可以食。 而且全部都系砌好嘅单骨鸡翼,方便女士进食,好欣赏佢哋嘅细心。蕃茄汤🍅 我谂都唔使谂就嗌咗呢一个 汤底,贪佢胜在有营养,里面真系有成个蕃茄喺入面。蔬菜嘅配料都好新鲜,冬菇豆卜西兰花呢啲配料都有,好啱啲想食啲清淡啲健康啲嘅朋友🥦🥕粟米,番茄都好新鲜,好好食!
是日餐单:
⭐️美国特选牛肩胛