2015-10-07 3206 浏览
 今日就同一众食得同事嚟到呢间日式烤肉,其实食左几次韩式之后,都系时候食返次日式了!一去到装修唔错几有气氛,台同台之间算多空间,即使多人但都唔会太嘈。因为订左台,我哋好快已经有位啦!所以唔想等嘅朋友记得要订台。我地好快就落左单,野食亦都好快到,呢到嘅落单速度唔错,唔错等好耐。呢个肉类拼盘有齐五花肉,牛舌同牛小排等等,五花肉虽然貌似好多脂肪,但烧落又唔会太油,个人认为好出色,入口唔会太腻,可以继续食多几块,而牛小排肉味浓,并冇因为佢系放题而用一啲次级嘅牛肉,符合我牛之达人嘅要求!牛舌同牛肋肉都系上佳之选,牛舌比想像中冧,亦都几重口味,烤到个边小小㶶,口感更佳,不过个人觉得薄左少少。芝士竹轮反而系惊喜,佢入面啲芝士锁实哂,烧到半焦,好正!总体嚟讲呢间放题形式嘅肉,我会比五只牛满分!

总体嚟讲呢间放题形式嘅肉,我会比五只牛满分!
2015-08-17