2009-10-23 78 浏览
工作完大概两点几先有得食lunch,饿到不得了,经过见到呢间都有d人系入面食下野㖞,系门口又见佢好似几多选择咁,就入左去啦。一坐低d姐姐好好,问我系咪要食野,我话系就即刻拎d menu,set lunch俾我睇,set lunch麻麻地吸引,最后要左个grilled steak sandwiches,个steak要 5 成熟,另外仲要左杯橙汁添,呢个唔系set黎架,要散叫,不过算啦,有时想食都唔计较得咁多。原来佢呢度唔收service charge既,咁都几好呀,又悭返十几蚊,最唔钟意个d明明无任何service都要收我加一既食店。等左一阵我个三文治终于都黎啦,近睇觉得好大份,但我食下食下又食哂㖞,不过我身边既人一向都话我好鬼大食! 佢三文治仲有野跟架,最后我要左沙律,沙律系普通菜丝萝卜丝,好普通无咩特别,我都系偶然食下要黎清清口里既味道。佢个包入面有几块牛扒架,份量几多下,我要了 5 成熟,佢都唔算烤得过火,起码仲系好松软而且有肉汁,佢个汁连埋个包一齐食好正好惹味架。包是长法包,我觉得佢略嫌唔够脆,如果再脆一点会更加好食,而家淋左少少。但总结黎讲我都觉得系好吃的!橙汁都唔平架,要三十

橙汁都唔平架,要三十几蚊杯,不过坐左一段长时间,D姐姐好好笑容同礼貌,所以都唔好计较咁多,下次有机会再黎食过先。
橙汁
牛牛牛扒三文治 =)
牛牛牛扒三文治 =)